Forbrugernetværket

Hvordan Unikt

Hvem samarbejder vi med?


Leverandøren til GreenSelect hedder Amway og har siden 1959 produceret miljøvenlige hverdagsvarer i højeste kvalitet. Sortimentet er omkring 450 produkter indenfor sundhed, skønhed og hjemmet. Alle produkter vi bruger i hverdagen, bare sundere, mere miljøvenlige og gennemtænkt.


Hvorfor er det godt?


Vi er alle forbrugere i Verden - og de mængder vi forbruger ender ofte som forurening eller affald. Vi har taget de mest brugte forbrugervarer og gjort dem sundere og mere miljøbevarende.

Det startede i 1959 med et rengøringsprodukt baseret på kokosolie. Hvem var overhovedet miljøbevist på det tidspunkt? Næst kom vitaminerne baseret på biodynamisk landbrug - det bedste fra naturen og fra forskningen. I løbet af kort tid fandt de på at bruge planterne til at lave hudpleje og mærket Artistry ligger nu på top 5 på Verdensplan uden almindelig reklame. Det er unikt.


Hvilke unikheder


Når man vil gøre tingene mere miljøvenlige skal der ofte gode ideer på banen. Herunder er  en lille liste over nogle af de initiativer som er speciel for vores forbrugernetværk.


- Produkterne bliver ikke sendt med flamingo, men med 'dimser' som er udtræk fra planter - disse vil blive til plantenæring når de bliver våde, så vi plejer opløse dem i vand og smide dem ud i urtehaven


- Beholderne til forbrugsprodukterne er lavet enten 100% organisk eller af 2/3 genbrugsplastik.


- Vitaminerne er ikke kemisk fremstillet, men kun af plantematerialer og de virker - ingen pesticider men gamle velfungerende plantepasningsmetoder.


- Hudplejerne er lignende plantebaseret og giver huden næring udefra ligesom vitaminerne giver næring indefra.

Find OsHøjbovej 9, 7400 Herning

CVR: 32815952

Email: mail@greenselect.dk

Telephone: (+45) 2660 3332


Åbningstider

 

 

Kontortid:

Mandag - fredag: 10.00-17.00

ABO: 7081117

 

SamarbejdspartnereProdukter: Nutriway, Artistry

Uddannelse: Network21


Hilsen Dann og Dorte