Om Os

HVEM ER VI?

Det er klart, når man modtager en service, at man så gerne vil kende de folk som står bag

DEN MEST OVERSETE INGREDIENS, PLANTEN, som

i vores hverdagsmad betyder mere end du tror. 


Dann er selvlært plantekok - opdraget af sin mor i dansk kogekunst som hjælper til suppe, steg og is fester som barn og ung. Han bruger tiden på at finde den helt rigtige smag, når der skal laves opskrifter til Plantefrikadeller eller Chili sin Carne.


Maden bliver lavet på gasblus med de bedste gryder, som varmer og holder på næringen i maden.

Dorte har de sidste 10-14 år interesseret sig for planter og kost. Det har været en rejse omkring mange forskellige diæter og teorier om kroppen og mad.


2019 tog Dorte uddannelsen ved eCornell Universitet igennem T.Colin Cambell Center for Nutrition Studies, bare fordi hun gerne ville vide mere. Det er blevet en stor interesse at forstå tingene bedre og formidle dem videre.


Foredrag og workshops er logiske og lærerige.


VI LÆRER NOGET HVER DAG - KONTAKT OS HVIS DU HAR INPUT ELLER SPØRGSMÅL

 

Vi vil rigtig gerne høre fra dig - til forbedring af os eller for at hjælpe dig.


Med venlig hilsen

Dann og Dorte

SKRIV TIL OS

 

Lad os høre fra dig om hvor du er henne i dit liv, din kost og dit helbred

 
 
 
 
 
 

HVIS VI LEVER..

..som konger og dronninger, så bliver vi syge som konger og dronninger...


... om dem som spiste kød før i tiden. Ukendt forfatter

SOME PEOPLE THINK..


“..Plant based whole foods diet is extreme

Every year, half a mio people will have their chest opened [by doctors] - some people call that extreme"

Dr. Caldwell Esselstyn

GreenSelect

Mad, Ernæring og planter

2660 3332