Foredrag

PLANTERNES

VISDOM

KOSTTILSKUD

DER VIRKER

DESIGN DIT HELBRED

FRA JORD

TIL BORD

BOOK ET FOREDRAG eller EN WORKSHOP

Den oversete ingrediens er planten

SUNDHED og DIN VESTLIGE KOST - foredrag

Optimal sundhed beskrives på mange forskellige måder. Det handler om de påvirkninger maden har på vores krop. Hvis en krop kun spiser mad som er god for kroppen, så kæmper kroppens immunforsvar ikke mod maden.

Vi gennemgår hvordan vores krop reagerer på vores traditionelle kost og hvordan vi kan få et bedre helbred ved at ændre på vores spisevaner.


Sygdomme som bliver omtalt er kræft, hjerte- og karsygdomme og sukkersyge. Vi kommer også ind på kroppens evne til at hele når den er blevet skadet.

 
Forhåbentlig vil foredraget give plantemad stof til eftertanke.

KOSTTILSKUD DER VIRKER - foredrag

Hvorfor er planter så vigtigt for os og hvilke dele af planterne er den hemmelige ingrediens? Vi kigger på de vitaminer som findes i planter og hvad der gør at din krop kan optage dem.
Hvad er forskellen på plantevitaminer og vitaminer fra andre madvarer og hvorfor er det så vigtigt med en varieret kost.

Lær også mere om hvad der skal til for en sund hverdag og også hvilke ting man skal kigge efter når man køber kosttilskud.


Hvad gør vitaminerne, fibrene og mineralerne for dig?

DESIGN DIT HELBRED - workshop

Vi tager udgangspunkt i dit helbred og snakker om hvad du ønsker med din krop og hvor du vil hen?


Denne workshop er en målsætningsworkshop, et sted vi arbejder med mål og drømme. Kroppen har en unik evne til at hele sig selv og ved hjælp af Whole Food Plant Based diæt, kan man komme langt i helbredelsen.


Er du klar på et bedre liv?

FRA JORD TIL BORD - workshop

Du vil blive involveret i basis-delene i at skabe din egen plantemad. Vi snakker sæson madlavning og plante-fastfood, altså den sunde.


Vi skaber lidt let mad i løbet af workshoppen, men du får indblik i basal krydderi tricks men også hvordan man gør maden flødet uden fløde og ægget uden æg. Og så gør vi den kedelige salat til et interessant farverigt og mættende måltid


Tør du prøve noget nyt og anderledes - og absolut ikke kedeligt?

HØR MERE


ved at ringe eller skrive til os.

GreenSelect

Mad, Ernæring og planter

Dorte: 2660 3332

Dann: 7179 3332

CVR: 32815952